Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Uusimmat arvostelut

Kansikuva -
Arvosteltu 7.6.2006 Castlevania - Curse of Darkness
Playstation 2 | Hack 'n' slash

Castlevania - Curse of Darkness on melkoisen yllätyksetön, kolmannen persoonan hack'n'slash, joka erottuu muista genrensä edustajista pelkän maineikkaan nimensä avulla. Vaikka tylsä tasosuunnittelu ja aivoja puuduttavan yksitoikkoinen pelattavuus yhdistyvätkin vihollis- ja tavaramäärältään massiiviseen, sekä teknisesti kiitettävään suoritukseen, jättää Castlevania - CoD väistämättä kylmäksi kenet tahansa edes pientä aivojumppaa kaipaavan. Mikäli tyydyt täydellisen aivottomaan ja mekaaniseen pelikokemukseen, ei Curse of Darkness ainakaan yhdeksän ruudun ristinollaa huonompi valinta ole. Itse jään pohtimaan epäuskoisena sitä, näkyykö tässä todella kahdenkymmenen vuoden videopelievoluution tulos?

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 22.3.2006 The Sword of Etheria
Playstation 2 | Hack 'n' slash

Rapakon takana lyhyellä ja ytimekkäällä "Oz"-nimellä julkaistu The Sword of Etheria on noin reilun kymmenen tunnin mittainen, kolmannen persoonan miekanheilutusurakka, jota vaivaa paha pelillinen sisällöttömyys. Japani-kliseitä pursuilevasta juonesta, näteistä piirrosmaisista välianimaatioista sekä mahtipontisesta soundtrackista jaksaisi nauttia paljon paremmin, mikäli siinä välissä ei joutuisi kahlaamaan läpi ummehtuneen kenttäsuunnittelun, sekä loputtomien hirviölaumojen. Ei tämä nyt aivan katastrofaalinen peli ole, mutta tänä päivänä kuluttajalla on oikeus odottaa rahoillensa parempaakin vastinetta.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 2.3.2006 Spartan - Total Warrior
Playstation 2 | Hack 'n' slash

Hiukan keskitasoa parempi muinaiselle Välimerelle sijoittuva verinen sotapeli, jonka ideana on juosta ja hutkia. Hutkiminen ja juokseminen on toteutettu sen verran näppärästi, että peli on toimintapelien ystäville oiva hankinta, joskin ikäraja kannattaa ottaa tosissaan.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 16.4.2004 Baldur's Gate: Dark Alliance II
Playstation 2 | Hack 'n' slash

Baldur?s Gate: Dark Alliance II on täysin edeltäjänsä kaltainen toimintaroolipeli, jolla on enemmän tekemistä Diablon, kuin alkuperäisen Baldur?s Gaten kanssa. Yhdentekevä juoni ja mielikuvitukseton kenttä- sekä hirviödesign tekevät siitä turhan sieluttoman, mutta loistava pelattavuus, toimiva kaksinpeli, sekä hahmon kehittämiseen perustuva koukku pelastavat paljon. Kaikkine hyvine ja huonoine puolineen Baldur?s Gate: Dark Alliance II tarjoaa noin parinkymmenen tunnin verran kelvollista viihdettä ihan kenelle tahansa roolipelimausteisesta toiminnasta pitäville.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 5.1.2003 The Lord Of The Rings: The Two Towers
Playstation 2 | Hack 'n' slash

EA:n The Lord Of The Rings - The Two Towers on hienolla toteutuksella yhteennivottu peli, jossa pelaaja pääsee pelaamaan kahden ensimmäisen elokuvan tärkeimpiä toimintakohtauksia ja väliin katsomaan melkeinpä satunnaisesti valittuja pätkiä itse elokuvista, jotka kuljettavat pelin "juonta" eteenpäin. The Two Towers on ainakin hetkisen hauskaa hupia etenkin elokuvatrilogian faneille, yksinkertaisen mutta sujuvan toimintaseikkailun muodossa. Mikäli ei kahdesta ensimmäisestä osasta kuitenkaan ole pitänyt niin ei peliversiokaan tule olemaan mikään poikkeus. Hieman rauhallisemman pelattavuuden ystäville pienenä vinkkinä kannattaa ehkä katsastaa Vivendin Lord Of The Rings - The Fellowship Of The Ring.

Lue arvostelu »