Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Uusimmat arvostelut

Kansikuva -
Arvosteltu 7.6.2006 Shadow the Hedgehog
Playstation 2 | Tasohyppelypelit

Die Hard Sonic -faneille sopiva peli. Näyttävät välianimaatiot nostattavat toiveita paremmasta, mutta peli kaatuu omaan mahdottomuuteensa. Paremmalla kenttäsuunnittelulla ja kontrolleja hiomalla tästä olisi voinut saada hyvän pelin, mutta tässä asussaan pelaaminen ei maistu.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 6.5.2006 Shadow of the Colossus
Playstation 2 | Tasohyppelypelit

Shadow of the Colossus on sekoitus seikkailua, puzzlea ja tasohyppelyä huikeissa maisemissa jopa pilvenpiirtäjän kokoisia kolosseja vastaan. Pelin päähahmon ja hevosen liikkeidenhallinta on alussa melko vaativaa, mutta mikäli hankalista kontrolleista vain pääsee ylitse on peli mitä mainiointa viihdettä.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 11.5.2005 Lego Star Wars
Playstation 2 | Tasohyppelypelit

Lego Star Wars on tyylipuhdas tasohyppelyn ja kevyen puzzlen sekoitus, jossa käydään läpi kolmen uusimman tähtiensota-elokuvan tapahtumat Legomaailmassa. Vaikka toteutus ei pelin lyhyttä kokonaiskestoa lukuunottamatta kirvoita liioin valittelua, täytyy myöntää, että kyseessä olisi paljon tylsempi peli, mikäli Lego-teema jätettäisiin pois. Tällaisena kuitenkin uskaltaudun suosittelemaan Lego Star Warsia kaikille lapsuutensa Legopalikoiden keskellä viettäneille, sekä myös vielä sellaista lapsuutta eläville. Ihan varauksetta.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 19.7.2004 Crash - Twinsanity
Playstation 2 | Tasohyppelypelit

Crash Bandicoot: Twinsanity on hyväntuulinen ja toimiva tasohyppely. Kun vaakakupin toiseen kulhoon asettelee kaikin puolin loistavan toteutuksen sekä kiltin mutta anarkistisen huumorin ja toiseen muutaman hieman häiritsevän suunnittelumokan sekä ajoittain jyrkän vaikeustason, kallistuu painopiste aika selvästi positiiviselle puolelle. Tällaisenaan Twinsanitya uskaltaa suositella ihan kaikille niille tasohyppelypelien ystäville, jotka omaavat edes välttävän huumorintajun.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 19.7.2004 Robots
Playstation 2 | Tasohyppelypelit

Robots on kaikin puolin hengetön, lapsille suunnattu lisenssipeli. Heikohko pelattavuus yhdistettynä tylsästi suunniteltuun maailmaan ja keskitason grafiikoihin, jättää kenet tahansa arvostelukykyisen pelaajan kylmäksi. Keskivertopelaajaa vähemmän kriittiset, alle kymmenen ikävuoden lapset saattavat ehkä iloita päästessään ohjaamaan elokuvasta tuttua Rodneyta, mutta sääliksi käy niitä aikuisia jotka pelistä tosiasiassa maksavat.

Lue arvostelu »