Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Uusimmat arvostelut

Kansikuva -
Arvosteltu 31.3.2007 God Hand
Playstation 2 | Tappelupelit

God Hand on suoraviivainen beat 'em up, joka yrittää sekoittaa rehellisen yksinkertaiseen konseptiinsa b-luokan toimintakomedioiden parodioimista. Näin ajatustasolla hauska idea kääntyy itseään vastaan, saaden God Handin näyttämään idioottihuumorin ylistykseltä. Viimeiset naulat God Handin arkkuun lyö auttamattoman keskeneräiseltä maistuva toteutus, joka näyttää rumaa naamaansa seinien sisään seilaavan kameran ja umpitökerön tasosuunnittelun muodossa. Vaikka itse toiminnan ydin, pelattavuus, toimiikin kelvollisesti, ei se yksinään riitä tuomaan God Handille sitä sisällöllistä arvoa joka täysihintaiseen peliin vaadittaisiin.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 3.4.2006 Soulcalibur III
Playstation 2 | Tappelupelit

Soulcalibur III jatkaa kakkososan tasokasta mätkintälinjaa köykäisesti toteutetuista uudistuksistaan huolimatta. Grafiikat ovat huipputasoa ja hahmojen liikkeet näyttäviä. Lisäksi pelissä on uskomattoman paljon avattavia asioita, kuten hahmoja, kenttiä, vaatteita, pikkutavaraa ja aseita, joiden etsimiseen voi käyttää aikaa viikkotolkulla. Tällainen piilottelu lisää pelin uudelleenpeluuarvoa, joskin sitä voi pelata loputtomiin myös sopivasti peliin yhtä hurahtaneiden ystävien kanssa. Loistavaa viihdettä sekä yksinpelaajalle että kaveriporukan illanviettoon.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 30.8.2005 Tekken 5 - The King of Iron Fist Tournament
Playstation 2 | Tappelupelit

Tekken 5 - The King of Iron Fist Tournament on perinteikkään tappelupelisarjan viimeisin osa, jonka ei luulisi jättävän kylmäksi uusia kokeilijoita, kouliintuneista veteraaneista puhumattakaan. Sopivassa suhteessa sähellykstä ja taitoa painottava pelattavuus, tarkoin tasapainoitettu hahmovalikoima sekä loistava visuaalinen ulosanti nostavat Tekken 5:n paitsi PS2:n tappelupelien kuninkaaksi, myös erittäin varteenotettavalle sijalle kaikkien aikojen parhaiden PS2-pelien listalla. Kyseessä on kiistaton klassikko, joka mielestäni kuuluisi jokaisen pleikkaripelaajan pelihyllyyn.

Lue arvostelu »