Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Uusimmat arvostelut

Kansikuva -
Arvosteltu 12.10.2006 Sonic Riders
Playstation 2 | Arcadepelit

Sonic Riders on futuristinen ilmalautailupeli, jota vaivaa heikosti toteutettu pelattavuus, mielikuvitukseton toteutus ja yleinen viimeistelemättömyyden tuntu. Ajoittaiset kameraongelmat yhdistettynä anteeksiantamattomaan ajotuntumaan tekevät Sonic Ridersista turhauttavan vaikean ja käytännössä mahdottoman pelin suositella edes pitkän linjan Sonic-faneille. Näyttäisi pahasti siltä että Sonic-Teamilta on tällä kertaa päässyt unohtumaan se fakta että pelaamisenhan pitäisi olla hauskaa.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 6.9.2006 World Poker Tour
Playstation 2 | Arcadepelit

World Poker Tour on köyhäksi jäävä yritys tuoda Texas Hand Hold 'em-pokeria myös konsolipelaajien ulottuville. Pelin graafinen vaisuus ja sisällön köyhyys ovat pelkkiä sivuseikkoja, kun ajattelee miten karmaisevasti koko pelin idea jo itsessään romuttuu rahapanosten puuttuessa konseptista. Edes nettipelistä ei ole tämän kokonaisuuden pelastajaksi, kanssapelaajien joko puuttuessa tyystin, tai pelatessa riskialtttiisti kuin juopuneet miljonäärit konsanaan. Jos nyt on ihan pakko päästä pelaamaan Texas Hand Hold 'emia ilman panoksia, tulevat omat kortit, kasa tulitikkuja ja hyvät ystävät paljon halvemmaksi (ja pirusti hauskemmaksi), kuin World Poker Tour.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 23.7.2005 Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude
Playstation 2 | Arcadepelit

Leisure Suit Larry - Magna Cum Laude on edeltäjiensä tavoin naisten iskemisen ympärillä pyörivä kevyt seikkailu-minipelihybridi. Pelillisessä mielessä alipelit alkavat kiertää samaa kehää jo kahden ensimmäisen tunnin kohdalla, eikä jatkuvaa latailukaan rasittumatta jaksa katsella. Heikkouksia kompensoivat onneksi loistava, humoristinen käsikirjoitus sekä ääninäyttely, josta ei kerrankaan tarvitse tuntea myötähäpeää. Kyllähän tämä paremman puutteessa jopa viihdyttää. Ainakin sellaisissa porukoissa, joissa sovinismi ei ole arka paikka.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 8.3.2005 Gradius V
Playstation 2 | Arcadepelit

Gradius V on mallikkaasti toteutettua sivuttaissuuntaan vierivää räiskintää, jonka kolmiulotteinen grafiikka toimii vain kulissina aivan totaalisen retrohenkiselle, kaksiulotteiselle pelattavuudelle. Valitettavasti se kuitenkin edustaa valtaväestön silmissä "vain kuolemaisillaan olevan genren" parhaimmistoa, eikä liiallisen suoraviivaisuutensa takia varmastikaan tule päätymään niin moneen pelihyllyyn, kuin oikeasti ansaitsisi. Tämä on kyllä todella sääli, koska Gradius V kyllä pesee lukuisat "nykyaikaisemmat" tekeleet mennen tullen.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 3.2.2005 Metal Slug 3
Playstation 2 | Arcadepelit

Metal Slug 3 on enimmäkseen retrohenkisten herkkua. Idea kaksiulotteisesta tasohyppelyräiskinnästä jo itsessään säikyttää pois varmasti ison joukon pelaajia ja ne jotka jäävät jäljelle joutuvat sopeutumaan karkeaan käännösgrafiikkaan, sekä pelin varsin lyhyeksi jäävään ikään. Mutta kun vastineeksi annetaan tiivis paketin mitä mielikuvituksellisinta arcade-toimintaa ja vieläpä midprice-hintaan, niin kannattaa ottaa Metal Slug 3 oikeasti harkintaan.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 17.9.2002 Freekstyle
Playstation 2 | Arcadepelit

Freekstyle on hyvin paljolti Sled Storm 2 pelin kaltainen arcadepäristely, lähinnä suurimpana erona se että moottorikelkat on korvattu moottoripyörillä. Hienolla grafiikalla ja ihan letkeällä pelattavuudella sekä helposti omaksuttavilla kontrolleilla varustettu peli on ihan mukavaa ajanvietettä, tosin porukan jatkuvasti yhdessä kasassa pitävä tekoäly aiheuttaa aina silloin tällöin hampaiden kiristystä. Jos sattuu jo omistamaan jo Sled Storm 2:n, niin kannattaa harkita hetken ennenkuin ryntää tätä peliä ostamaan, sillä tiedossa on kumminkin periaatteessa sama paketti moottoripyöriksi naamioituna.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 7.7.2002 No One Lives Forever
Playstation 2 | Arcadepelit

No One Lives Forever on hauskalla ja rennolla Bond elokuvia parodioivalla meiningillä toteutettu, ulkoasultaan jo hieman vanhahtavan näköinen räiskintäpeli jota kyllä pelailee ihan mielellään myös Playstation 2:lla tosin pelin kontrollit jättävävät hieman toivomisen varaa, sillä PS2:n vakio-ohjaimella on ajoittain hyvinkin vaikeaa selvityä elävänä tarkkuutta vaativissa toimintakohtauksissa.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 9.4.2002 Sled Storm 2
Playstation 2 | Arcadepelit

Sled Storm 2 on ensimmäisen Moto Racer -pelin tyylinen, mukiinmenevä arcade-moottorikelkkailupeli, jota tosin pystyy pelaamaan vain pieninä annoksina kerrallaan pelin vaikeuden takia.

Lue arvostelu »