Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Uusimmat arvostelut

Kansikuva -
Arvosteltu 23.11.2006 FIFA 07
Playstation 2 | Urheilupelit

Fifa '07 on onnistunein osa EA:n maineikkaassa Fifa-sarjassa vuosikausiin. Huomattavasti parantunut fysiikanmallinnus pallon liikehdinnässä ja syöttöpeliin viritelty tekoäly saavat viheriöllä tapahtuvan toiminnan näyttämään ihan oikealta jalkapallolta, eivätkä edes hienoisiin lipsahduksiin sortuvat puolustuspelaajat pysty tätä tosiasiaa muuttamaan. PS2-padin jokaista nappia hyödyntävä kontrolliskeema on kitkerää opeteltavaa aloittelijoille mutta kunhan kontrollien kanssa pääsee sinuiksi, riittää Fifa '07:n interaktiivisissa liigoissa ja managerimoodissa varmasti pelattavaa ainakin '08 versioon saakka.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 19.2.2006 Top Spin
Playstation 2 | Urheilupelit

Top Spin on toimiva, joskin harmittavan vasemmalla kädellä tehty käännös yhdestä Xboxin parhaista tennispeleistä. Turhan lyhytikäistä uramoodia, askeettista grafiikkaa sekä raivostuttavia latailutaukoja kompensoidaan loistavalla pelattavuudella, hektisellä moninpelillä, sekä varsin toimivalla nettipelillä, joka lienee PS2:n tennispelien saralla vieläpä ainoa laatuaan. En uskaltaisi suositella Top Spiniä varauksetta pelkkänä yksinpelinä, mutta mikäli Pleikasta löytyy neljä ohjainta ja multitappi, eikä peliseurastakaan ole pulaa, tarjoaa se ihan kelvollista vastinetta rahoille.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 9.8.2004 Athens 2004
Playstation 2 | Urheilupelit

Athens 2004 on SE virallinen vuoden 2004 olympiapeli, mutta ei suinkaan mikään Playstation 2-pelien riemuvoitto. Jos aiot pelata tätä peliä kaveriporukassa niin peli voi ehkä olla harkinnan arvoinen, mutta yksinpelaavalle sielulle tämän hankinta on enemmänkin rahojen haaskaamista kertakäyttöiseen tuotteeseen. Edes urheilulajien suhteellinen runsaus ei tuota mitään ainutlaatuisia yksinpelillisiä elämyksiä, vaikka Athens 2004 onkin selkeästi yleisurheilupelien A-luokkaa.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 25.2.2004 ESPN NBA Basketball 2K4
Playstation 2 | Urheilupelit

Kaikkiaan ESPN NBA Basketballista on vaikea löytää kovin pahaa sanottavaa. Jos pahimpina vikoina esiin nousevat itseään toistelevat selostajat, Isomotionin kankeus ja hieman hankalasti omaksuttava syöttöpeli, eivät ne paljoakaan paina kun toista vaakakuppia on painottamassa runsas valikoima pelimuotoja loistavalla grafiikalla ja realistisella pelituntumalla.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 11.12.2003 Outlaw Golf
Playstation 2 | Urheilupelit

Outlaw Golf Playstation 2:lle on melko vaatimaton arcade-golfpeli, joka yrittää yhdistää golfin ja tappelemisen saumattomaan pakettiin enemmän tai vähemmän hyvällä huumorilla kuorrutettuna. Golfpelinä ei aivan täysin huono, mutta tyhmä huumori, vaivaiset kolme pelattavaa golfkenttää sekä typerä tappeluosio eivät anna paljonkaan syytä siihen miksi tämä kannattaisi ostaa. Jos kaipaat tappelemista osta vaikka Virtua Fighter 4 tai Soul Calibur 2. Jos taas kaipaat kunnollista golfpeliä niin osta vaikka EA:n uusin Tiger Woods PGA Tour peli. Outlaw Golfiin ei kuitenkaan välttämättä kannata rahojaan upottaa.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 11.12.2003 Tiger Woods PGA Tour 2003
Playstation 2 | Urheilupelit

Tiger Woods PGA Tour 2003 on EA:n golfpelisarjan tuorein osa ja onnistuu olemaan myös Playstation 2:llakin varsin laadukas ja viihdyttävä arcademainen golfpeli, joka sisältää paljon erilaisia yksinpelimuotoja sekä hauskoja moninpelimuotojakin. Tähän asti paras golfpeli mitä PS2:lla ollaan nähty, mikäli golfpelit kiinnostavat kannattaa peli ehdottomasti hankkia.

Lue arvostelu »