Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Uusimmat arvostelut

Kansikuva -
Arvosteltu 19.5.2007 Test Drive - Unlimited
Playstation 2 | Ajopelit

Test Drive - Unlimited tarjoaa, jos nyt ei loputtomasti, niin ainakin satoja kilometrejä kaunista hawajilaista maantietä, trooppisine maisemine ja mutkittelevine rannikoteineen sekä kymmeniä kuvankauniita urheiluautoja, joilla näitä maisemia halkoa. Mikäli puolirealistinen avoimen maailman tutkimiseen ja siistiin ajamiseen painottuva kaahailupeli kuulostaa omalta jutulta, kannattaa Test Drive ottaa koeajoon, sillä kyseessä on paitsi loistava käännös,myös kenties yksi vuoden merkittävimpiä PS2-ajopelejä.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 7.9.2006 Outrun 2006 - Coast 2 Coast
Playstation 2 | Ajopelit

Outrun 2006 - Coast 2 Coast on uskollisesti alkuperäisen 80-luvun Outrunin jalanjäljissä tallustava arcade-kaahailu. Pelistä tyystin unohdettua realismia korvataan hurmoksellisella vauhdilla ja hyvällä meiningillä. Homma on ihan lystikästä tiettyyn pisteeseen asti, mutta riittävän pelillisen vaihtelun puuttuessa, iskee kyllästyminen luvattoman aikaisessa vaiheessa. Moninpelistäkään ei valitettavasti ole ikää pitkittämään, jaetun ruudun moninpelin ja verkkopeliseuran puuttuessa käytännössä kokonaan. Mikäli Outrun 2006 - Coast 2 Coastin sattuu löytämään alemyynneistä, saa siitä oivan välipalan syksyn sateisille sunnuntai-iltapäiville. Tuhdimpaa pelikokemusta halajavien kannattanee kääntää katseensa muualle.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 23.8.2006 Driver - Parallel Lines
Playstation 2 | Ajopelit

Driver - Parallel Lines on tarinaltaan ja tunnelmaltaan toimiva GTA-klooni, joka jää muutaman kivenheiton päähän klassikosta, kiitos heikon tehtäväsuunnittelu, pelaajan turhanpäiväisen juoksuttamisen pitkin jättiläismäistä pelialuetta, sekä tukun muita varsin rasittavia suunnittelumokia. Mistään Driv3rin kaltaisesta ohilyönnistä ei kuitenkaan ole kyse, vaan loistavasti käsikirjoitettu tarina, tyylillä valittu soundtrack ja peruspelattavuudeltaan kiinteä pelikoneisto ovat elävä esimerkki siitä, miten "hiekkalaatikkogenrelle" tärkeiden ominaisuuksien hallintaa löytyy muiltakin pelitaloilta, kuin Rockstarilta. Toivoa sopii, ettei Driver - Parallel Lines jää sarjansa viimeiseksi osaksi. Olisi nimittäin oikeasti aika sääli, mikäli Driverin omaama potentiaali heitettäisiin hukkaan näin lähellä ihan oikean klassikon syntyä.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 17.1.2006 Need for Speed - Most Wanted
Playstation 2 | Ajopelit

Kaikkiaan, Need For Speed - Most Wanted on juuri sitä mitä odottaa sopiikin: hyväksi todetuista aineksista rakennettu arcade-kaahailu, joka panostaa autojen modaamisen lisäksi näyttäviin takaa-ajoihin. EA:lle ominaiseen tapaan, peliä leimaa sieluttomuus ja hyvän maun puute, mutta toisaalta kun pelilliset puitteet ovat muutoin kunnossa, ei tyylittömyyteen kannata takertua liikaa. Valitettavasti pelin PS2-versiota varjostaa myös häiritsevän epätasainen pyörimisvauhti, joka tekee tästä muutoin ihan kelvollisesta pelistä hieman varauksellisesti suositeltavan.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 28.11.2005 Ford Mustang - Legend Lives
Playstation 2 | Ajopelit

Ford Mustang - Legend Lives on monin paikoin epäonnistunut yritys tuoda yksi maailman legendaarisimmista autobrändeistä joka pojan ulottuville. Jos peli ei yhtä kelvollista kaksinpelimoodia sekä neljääkymmentä kiiltävää Mustangia lukuun ottamatta sisällä ainoatakaan kehumisen arvoista asiaa, kannattanee se unohtaa ihan suosiolla ja valita joulupukin konttiin joku ihan oikeasti toimiva autopeli. Pleikkarilla, kun näistä ei nyt satu olemaan edes pulaa.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 14.11.2005 Burnout: Revenge
Playstation 2 | Ajopelit

Burnout - Revenge on varsin kelvollinen lisäys entuudestaan hyvämaineiseen Burnout-sarjaan. Edellisosan täydellisyyttä hipova, arcademainen pelattavuus, häpeilemätön kolareilla mässäily ja käsittämätön vauhti, ovat kaikki vielä tallella, joskin EA:n viljelemä tekoviileä asenne, näyttäisi sekin valitettavasti vielä potkivan ja voivan hyvin. Mikäli Burnout 3 on jo koluttu puhki ja mieli tekee lisää samaa, tarjoaa Burnout - Revenge hieman vesitetystä kolarimoodistaan huolimatta ihan kelpo pelattavaa koko rahalla.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 9.5.2005 BurnOut 3 - Takedown
Playstation 2 | Ajopelit

Burnout 3: Takedown on erittäin onnistunut, kevyt kaahailupeli/romuralli-yhdistelmä, josta on vaikea löytää mitään koviin varteenotettavia vikoja. EA:n peleille tyypillinen tekonuorekkuus ja lievää rasitusta aiheuttavat latailutauot pois lukien, kyseessä on kaikin puolin klassikon piirteet täyttävä autopeli, joka kuuluu ehdottomasti jokaisen itseään kunnioittavan pelaajan hyllyyn.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 24.8.2004 Richard Burns Rally
Playstation 2 | Ajopelit

Richard Burns Rally on rallitaivaan uusi kuningas. Richard Burns Rally pesee realismissaan ja realistisen tuntuisessa ohjattavuudessaan Codemastersin Colin McRae rallipelisarjan. Suositellaan kaikille realistisen rallin faneille, mutta ei kuitenkaan lyhytpinnaisille rallikuskeille, sillä peli vaatii todellakin panostamista ajamisen opetteluun.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 22.8.2004 Formula One 2004
Playstation 2 | Ajopelit

Sonyn formula-uutukainen on jälleen täällä. Kuluvaan 2004 kauteen perustuva Formula One 04 on edeltäjänsä tapaan varsin arcadepohjaista formulointia. Peli tarjoaa edellispeliin verrattuna kauden 2004-päivityksen lisäksi oikeastaan vain uramoodilla höystetyn yksinpelin. Suositellaan pienellä varauksella arcade-ajelusta pitäville formulafaneille. Tarkkaa ja ajettavuudeltaan realistista simulaatiota halajavat etsikööt muualta. Jos uramoodia ei pelissä olisi, pisteet olisivat pudonneet puolella tähdellä.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 17.6.2004 Gran Turismo 4: Prologue
Playstation 2 | Ajopelit

Gran Turismo 4: Prologue antaa pelaajalleen hieman esimakua siitä millainen lopullinen versio GT4-pelistä tulee olemaan. Viisi rataa, tukku harjoittelutehtäviä ja 64 autoa ovat kuitenkin tämän julmettoman kauniin ja ajettavuudeltaan realistisen pelinpuolikkaan pahin miinus, sillä moni on varmasti yhtä mieltä siitä ettei GT4: Prologuen noin 37 euron hintalappu ole sisältöönsä nähden kovinkaan oikea. Vain hartaimmille Gran Turismo faneille, muille suosittelisin odottamaan pelin lopullista versiosta, josta löytyy sitten kaikki mahdolliset ominaisuudet.

Lue arvostelu »