Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon

Uusimmat arvostelut

Kansikuva -
Arvosteltu 31.10.2017 FIFA 18
PC | Urheilupelit

FIFA 18 tuo tekonurmen tuoksun näyttävästi takaisin.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 24.10.2007 Tiger Woods PGA Tour 2008
PC | Urheilupelit

Tuttu ja turvallinen Tiger Woods PGA Tour -pelisarja on täällä taas 2008-painoksensa myötä. Uuden Tiger Challenge pelimuodon, sekä muutaman uuden golffarin ja kentän ohella peli ei juuri uusia mullistavuuksia tarjoile. Harkitse kaksi kertaa jos omistat jo Tiger Woods PGA Tour 2007 -pelin.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 27.9.2007 NHL 08
PC | Urheilupelit

NHL 08 on EA Sportsin pitkäikäisen NHL-pelisarjan uusin vuosinumero, joka ei jokavuotuiselle sarjalle ominaisesti tuo mukanaan oikeastaan mitään uutta tai parannettua. Valitettavasti EA:n NHL PC:llä on erittäin laiminlyöty tekele, eikä lainkaan samaa tasoa Xbox 360 -ja PS3-versioidensa kanssa. Konsoliversioista tutun Skill Stickin lisäämisen lisäksi pelistä ei löydy oikeastaan mitään muuta kehuttavaa.Ruudulle vyöryy tälläkin kertaa auttamattomasti vanhentuneen grafiikkamoottorinsa, pelifysiikoidensa vanhentuneisuuden sekä heikon tekoälynsä riivaama pelin kuvatus. Olisiko jo pikkuhiljaa aika päästää tämä kehäraakki pois ja tuoda se uudistuneempi konsoliversio myös PC:lle? NHL 08:n PC-versiota pelatessa voi vain ihmetellä miksi 2K Sports ei vieläkään ole EA:n tapaan julkaissut omaa kilpailevaa lätkäpelisarjaansa konsoleiden lisäksi myös PC:lle, vaikka kysyntää varmasti olisi...

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 9.5.2007 Tiger Woods PGA Tour 2007
PC | Urheilupelit

Electronic Artsin jokavuotuisen Tiger Woods -pelisarjan yhdeksäs osa. 2007 vuoden painos ei tarjoa ihmeitä, mutta ei myöskään pelinä ole viimeisimpiä lainkaan huonompi, vaan ehdottomasti parasta golfia mitä PC:llä on tarjolla.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 25.10.2005 FIFA 06
PC | Urheilupelit

Pro Evolution Soccer -pelisarjan suosion myötä EA:nkin on täytynyt alkaa hieman muuttaa omaa jalkapallopelisarjaansa ja FIFA 06 onkin pieni askel oikeaan suuntaan. Typerän Off The Ball ominaisuuden poisjättö, sekä hieman monipuolistuneet kontrollit tekevät FIFA 06:sta hitusen verran paremman pelata, vaikkakaan tekoälyosastolla viimeisimpiin FIFA -peleihin nähden muutosta ei juurikaan olekaan tapahtunut. FIFA 06 on kuitenkin hieman parempi edeltäjäänsä, tosin erot ovat vain marginaaliset ja vuosi toisensa jälkeen miinuslistalla tuntuvat keikkuvan yhä vain samat seikat. Tästä syystä peli ei aivan kuitenkaan ansaitse parempaa arvosanaa kuin FIFA 2005.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 27.11.2004 Tiger Woods PGA Tour 2005
PC | Urheilupelit

Tiger Woods PGA Tour 2005 on erittäin nautittava ja käytännössä ainut vaihtoehto PC-golffareille. Tiikerin peruspeli on 2005 painoksessa viimeisimpien osien tapaan hyvä, mutta oikeiden uudistuksien vähyys tekee uutukaisesta vain nimellisesti 2004-versiota paremman. Jos et ole aiempia osia pelannut ja golfpelit kiinnostavat on Tiger Woods PGA Tour 2005 hyvä valinta.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 6.11.2004 NHL 2005
PC | Urheilupelit

Sitä samaa jälleen uudessa paketissa. Vuosi vaihtuu, mutta sisältö on aina suunnilleen sama. Mitään suuria uudistuksia ei viimevuotiseen verrattuna löydy, mutta eipä kai niitä kukaan enää odotakaan. Nopeatempoista jääkiekkoa muistuttavaa ryntäilyä, mutta suhteellisen mukavaa pelattavaa kuitenkin. Realismista ei ole tietoakaan, mutta ei PC:lle muutakaan varteenotettavaa lätkäpeliä juuri ole tarjolla.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 25.2.2004 UEFA Champions League 2004-2005
PC | Urheilupelit

UEFA Champions League heittää pelaajat nurmikentälle potkimaan palloa mestareiden liigan nimissä. Peli on käytännössä mestareiden liigan kuoriin puettu FIFA 2005, josta tosin "ylimääräiset" joukkueet on karsittu pois. Jos omistat jo FIFA 2005 pelin, ei tätä välttämättä kannata kaupasta rynnätä hakemaan, ellet siten ole pakkomielteinen UEFA-tunnarin suhteen...

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 2.12.2003 NHL 2004
PC | Urheilupelit

Kerrankin EA:n NHL on kehittynyt positiivisempaan suuntaan. Liiallisesta flipperi fiiliksestä on ainakin yritetty päästä eroon, osin siinä on jopa onnistuttu. Jos aikaisemmat sarjan osat ovat miellyttäneet, niin tuskin tämä ainakaan pettymys on. Peli on jonkun verran aiempaa realistisemman oloinen, toki parannettavaakin löytyy. Peli on myös graafisesti jonkun verran edeltäjäänsä kehittyneempi. Uusi Dynasty Mode ja monipuolisemmat kontrollit tuovat peliin lisää mielenkiintoa. Pelillistä eroa PC:llä ja Xboxilla ei käytännössä synny NHL 2004 pelin kohdalla. Kummatkin ovat niin laadultaan kuin sisällöltäänkin samantasoisia.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 7.11.2003 FIFA Football 2004
PC | Urheilupelit

FIFA Football 2004 on EA:n yritys tuoda markkinoille paras jalkapallopeli. Valitettavasti kuitenkin tällä kertaa pallo on potkaistu kauaksi maalista. Jos viimevuotinen NHL 2003 otti takapakkia EA:n urheilupelien kategoriassa niin tänä vuonna tätä häpeän kruunua kantaa FIFA-sarja. Kolmen kansikuvapojan ja uusien hittibiisien saaminen peliä varten on ilmeisesti syönyt resursseja sen verran paljon, että kunnolliset pelilliset uudistukset, pelattavuuden hiominen ja laadunvalvonta on jäänyt tällä kertaa vähäiseksi. Mikäli pystyt elämään ilman sitä, että joka vuosi pitää saada uusi FIFA, niin kannattaa ehkä jättää FIFA 2004 väliin ja pelata vaikka seuraavaa painosta odotellessa lähes yhtä hyvää(ellei jopa parempaakin) FIFA 2003-peliä. Jos kuitenkin aivan pakko peli on hankkia niin suosittelisin Xbox-versiota PC-version sijaan, sillä vaikka ero ei suuri olekaan niin on peli parempi Xboxilla.

Lue arvostelu »